اعتراض صلاح به سکوت زشت فیفا + عکس سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی: با باشگاه‌های ورزشی خانگی و غیرمجاز برخورد خواهد شد فرماندار مشهد: هیچ نامه‌ای برای بازی تراکتور و استقلال نیامده است میثاقیان: هیچ سرمربی مثل من جرئت ندارد در ۷۲سالگی کنار خط بایستد معاون امنیتی انتظامی استانداری خراسان‌ رضوی: بازی تراکتور و استقلال در مشهد را به کمیته فرهنگی واگذار کردیم مس رفسنجان بعد از صدور حکم دادگاه سقوط می‌کند؟ قلی زاده در تیررس النصری‌ها هافبک پرسپولیسی در رادار مسی‌ها غیبت لوا در شروع لالیگا خداحافظی نازون با هواداران کایسری اسپور + عکس لحظه شماری پوگبا برای بازگشت به زمین فوتبال کاظمی، داور سوپرکاپ استقلال و تراکتور احداث ورزشگاه اختصاصی استقلال سال آینده آغاز می‌شود استقلال بازهم کشتی خرید لیدزیونایتد - طارمی، در یک قدمی توافق مدافع مشهدی سپاهان در راه کویر آلپاین در فرمول یک ماند اسامی محرومان فصل آینده لیگ برتر (۰۵-۱۴۰۴) اعلام شد | ساپینتو و بیرو محرومان قطعی سوپرجام نحوه خرید بلیت بازی استقلال و تراکتور در سوپرجام ۱۴۰۴ + لینک و قیمت
سرخط خبرها

فتح الله زاده: عربستان در حالِ جنگ لایق میزبانی نیست| باید به فیفا شکایت کنیم

  • کد خبر: ۶۱۴۶۲
  • ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۳
فتح الله زاده: عربستان در حالِ جنگ لایق میزبانی نیست| باید به فیفا شکایت کنیم
علی فتح الله زاده، مدیرعامل سابق استقلال با انتقاد از میزبانی عربستان این کشور را به دلیل درگیری با جنگ شایسته میزبانی از تیم‌های آسیایی نمی داند.
گروه ورزش| شهرآرا نیوز، علی فتح الله زاده، مدیرعامل سابق استقلال درباره میزبانی سعودی‌ها از تیم‌های ایران در لیگ قهرمانان آسیا این واکنش را نشان داده است: «هرکسی این خبر را بشنود شوکه می‌شود. مگر می‌شود درمقابل این همه ظلم ساکت بود. نشسته‌اند دور یک میز به راحتی علیه فوتبال ما تصمیم گرفته‌اند. فوتبالی که به اعتقاد من از نظر امکانات چیزی کم ندارد. شما بروید از تیم‌های خارجی که تا کنون به ایران آمده‌اند سوال کنید آیا از لحاظ سخت افزاری کم و کاستی داشته‌اند. ما درهمین سال‌های اخیر میزبان فینال لیگ قهرمانان آسیا بودیم ونشان دادیم می‌توانیم بازی‌هایی دراین سطح را به راحتی برگزار کنیم. متاسفانه ما را از فضای مراودات بین المللی دور دیده‌اند وهرتصمیمی که خواسته‌اند را اتخاذ کرده اند. به اعتقاد من دستگاه دیپلماسی ما نباید زیر باید این تصمیم بروند وباید به تلاش‌های خود درراستای تغییر این تصمیم ادامه دهند. نباید دست روی دست بگذارد. دست روی دست گذاشتیم ومتاسفانه نتیجه‌اش این شد.»

مدیرعامل سابق استقلال در ادامه صحبت هایش گفت: «من یک سوال از شما دارم. آیا ما درگیر جنگ و بمباران هستیم یا عربستان؟ آیا ما درحال کشتار هستیم یا عربستان؟ عربستان همین حالا که از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا شایسته میزبانی شناخته شده درگیر جنگ است. کشوری مثل ایران که درگیر هیچ جنگی نیست از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا برای میزبانی مردود میشود آن وقت به عربستانی رای می‌دهد که دارد با همسایه‌اش می‌جنگد. مشخص است که لابی‌هایی شده و دراین تصمیم نقش داشته‌اند. شما تصور کنید یک موشک به اشتباه جایی بخورد که ورزشکار‌ها حضور دارند آیا کسی پاسخگو خواهد بود؟ ما باید برای بازگرداندن این تصمیم تلاش کنیم و دست از مذاکره نکشیم و به فیفا شکایت کنیم.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->